Link-uri sponsorizate
Jocuri aparate Dog Ca$her

Dog Ca$her

Postat de Jocuri | Jocuri Aparate Gratis | Friday 2 November 2012 10:35 pm

Dog Ca$her este cel mai comic joc de sloturi facut vreodata. Cu o grafica realista si incitanta, acest joc va va face sa nu va mai dezlipiti de ecran odata ce ati inceput sa il jucati un joc de aparate 3d cu o prezentare de 5 stele.
Jocul ca la aparate Dog Ca$her se poate juca gratuit pe 20 lini. Daca jucati mai mult veti obtine cu siguranta mai multe bonusuri si ture gratis. Pacaleste gardianul care doarme si pazeste slotul! Puteti juca pe tot ecranul apasand pe butonul din dreapta jos (de cgenul celui de youtube).
Primesti 500 de credite pentru a te antrena gratuit jocul Dog Casher. Pentru a paria pe o singura linie dati pe Line Bet iar pentru a paria pe toate cele 20 de combinatii posibile dati pe Bet Max. Va puteti alege chiar si numarul de linii pe care sa pariati, dand pe Select Lines. Jocul are efecte speciale si auditive realistice, facandu-te sa te simti ca intr-un cazino adevarat. Nu rata oportunitatea sa te antrenezi alaturi de cel mai bun joc de pacanele din punct de vedere vizual realizat vreodata. Nimereste minim trei caini, fete, custi, sau oale de mancare langa un os si simte-te victorios in cazul in care castigi. Daca nu castigi, persevereaza, iti vei recupera creditele cat ai zice “câine”!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (19 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 9 votes)
Dog Ca$her, 8.7 out of 10 based on 19 ratings

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.