Link-uri sponsorizate
Jocuri aparate Fortune Farm

Fortune Farm

Postat de Jocuri | Jocuri Aparate Gratis | Friday 2 November 2012 11:13 pm

Fortune Farm, cunoscut si ca Ferma cu noroc, este un joc de aparateinspirat din marele joc de browser Farmerama. Pentru a casytiga credite trebuie sa nimeresti 3 imagini reprezentand un tractor, porci, dovleci, morcovi, si altele. Jocul la aparate Fortune Farm se poate juca pe maxim 20 lini si are si mega bonusuri daca nimeresti trei purcelus si la ferma.

Incepeti jocul cu un capital de 500 de credite. O simpla linie va costa doar un punct, si, daca nimeriti  trei simboluri la fel, purcelusul va dansa si face tumbe pe muzica de rap. Totul este 3d, cu efecte vizuale si sonore placute. Puteti juca in modul fullscreen apasand pe butonul din dreapta jos (de genul celui de pe youtube).

Pentru a va incerca norocul si a va dubla suma castigata, dati pe “double up”.  Acolo un taran va va intampina cu o moneda. Alegeti cap sau pajura si vedeti ce ii pcia taranului dupa aruncarea banului; daca se potriveste cu ceea ce ati selectat, atunci v-ati dublat suma. Pentru a paria maximum posibil dati pe Bet Max. Daca pierdeti credite, nu va faceti griji. Ele se fac usor si este practic imposibil sa le pierdeti pe toate.  Este un joc pe care nu il veti uita prea repede!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.1/10 (26 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -3 (from 5 votes)
Fortune Farm, 7.1 out of 10 based on 26 ratings

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.