Link-uri sponsorizate
Jocuri aparate Fruit Cocktail

Fruit Cocktail

Postat de Jocuri | Jocuri Aparate fructe,Jocuri Aparate Gratis | Friday 2 November 2012 7:38 pm

Fruit Cocktail sau jocul cu fructe face parte din seria jocurilor ca la aparate foarte cunoscute cum ar fi Crazy Monkey, Book Of Ra , Redident , Garage si altele. Este un joc care te face sa nu te mai dezlipesti de el.  Este foarte colorat iar fructele de pe ecran sunt diverse. Nimereste 5 fruncte de acelasi fel pentru a primi credite, pe linie sau pe diagonala; depinde cum pariezi (1 line – o linie, 2 lines – doua linii, 3 lines – trei linii, 4 lines – patru linii si 5 lines – cinci linii) .  Pentru a mari numarul creditelor pariate apasati pe Bet si pentru a mari numarul de linii apasati pe lines.  Puteti alege si un alt joc, apasand pe game select.
Puteti juca in acest simulator de pacanele pe maxim 9 lini si bet 225.
Este un simulator foarte realist, care poate fi folosit in pregatirea pentru cazionouri. Capsuna care sta jos pe sloiul de gheata si bea o pina collada va ureaza mult noroc in incercarea de a castiga cat mai mult. Nu veti gasi un joc la fel de bun decat pe site-ul nostru, deci uitati-va si peste celealte jocuri, va vor placea. Daca va place lasati mai jos un comentariu si dati un like pe facebook.

Pe site mai gasiti si jocuri aparate septari , jocuri fruit , jocuri aparate fruit cocktail 3 ,jocuri aparate fruit 777 , jocuri aparate fruit download free , jocuri aparate fruit mania , jocuri aparate 77777 , jocuri aparate garage , jocuri pacanele , jocuri aparate ca la pacanele….

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.4/10 (151 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +12 (from 44 votes)
Fruit Cocktail, 7.4 out of 10 based on 151 ratings

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.