Fruit Cocktail

Fruit Cocktail sau jocul cu fructe face parte din seria jocurilor ca la aparate foarte cunoscute cum ar fi Crazy Monkey, Book Of Ra , Redident , Garage si altele. Este un joc care te face sa nu te mai dezlipesti de el.  Este foarte colorat iar fructele de pe ecran sunt diverse. Nimereste 5 fruncte de acelasi fel pentru a primi credite, pe linie sau pe diagonala; depinde cum pariezi (1 line – o linie, 2 lines – doua linii, 3 lines – trei linii, 4 lines – patru linii si 5 lines – cinci linii) .  Pentru a mari numarul creditelor pariate apasati pe Bet si pentru a mari numarul de linii apasati pe lines.  Puteti alege si un alt joc, apasand pe game select.
Puteti juca in acest simulator de pacanele pe maxim 9 lini si bet 225.
Este un simulator foarte realist, care poate fi folosit in pregatirea pentru cazionouri. Capsuna care sta jos pe sloiul de gheata si bea o pina collada va ureaza mult noroc in incercarea de a castiga cat mai mult. Nu veti gasi un joc la fel de bun decat pe site-ul nostru, deci uitati-va si peste celealte jocuri, va vor placea. Daca va place lasati mai jos un comentariu si dati un like pe facebook.

 

Pe site mai gasiti si jocuri aparate septari , jocuri fruit , jocuri aparate fruit cocktail 3 ,jocuri aparate fruit 777 , jocuri aparate fruit download free , jocuri aparate fruit mania , jocuri aparate 77777 , jocuri aparate garage , jocuri pacanele , jocuri aparate ca la pacanele….

Author: Jocuri